mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?

Online marketing

Usability
Gebruikersonderzoek naar websites is heel belangrijk. Door middel van een goed onderzoek kunnen problemen of beperkingen van uw website worden aangetoond.

Webtechniek maakt hierbij gebruik van een zeer geavanceerd Eye Tracking Systeem. Dit systeem kan de oogbewegingen van de gebruiker volgen op het scherm. Gekoppeld aan de muis- en klikbewegingen en de toetsenbord ingave kan hiermee het gedrag van een gebruiker door een website gevolgd worden.

Het onderzoek geeft inzicht in:

  • Gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Waar haakt de klant af?
  • Werkt mijn navigatie?
  • Waarom bestelt mijn klant niet?
  • Leest de gebruiker de content van mijn website?

Zoekmachineoptimalisatie
Zoekmachineoptimalisatie (SEO - Search Engine Optimalisation) wordt ook steeds belangrijker. Een website optimaliseren voor vindbaarheid op internet is voor sommige een dagelijkse bezigheid. Webtechniek past uw website technisch aan, zodat u de mogelijkheden heeft om de vindbaarheid van uw website aanmerkelijk te vergroten.

Google Adwords
Soms is SEO niet voldoende of wilt u sneller en effectiever bezoekers naar uw website krijgen. Daarnaast kunnen wij u adviseren op het gebied van Online adverteren. Als Qualified Google Adwords Professional is Maurice Jongmans onze expert in deze dagelijks wisselende wereld.

Nieuwsbriefmodule
Om uw bestaande klanten en relaties te blijven informeren over de ontwikkelingen binnen uw organisatie kunt u gebruik maken van een e-mail nieuwsbrief. Webtechniek heeft een webbased applicatie / module die volledig voldoet aan de anti-spam wetgeving en die het eenvoudig maakt om uw nieuwsbrieven zelf te versturen en tevens de resultaten en bijbehorend klikgedrag te meten. Klik hier voor onze flyer.

Social Media
Ook de verschillende Social Media website zijn uitermate geschikt om toe te passen in uw online marketingstrategie. Wij denken graag met u mee over de te gebruiken sites zoals Facebook, LinkedIN en Twitter. Welk site dient wel doel en hoe houden we grip op deze middelen. Klik hier voor meer informatie.

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren