mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?
Orders beheren vanuit uw luie stoel of de bestelling van uw stoel volgen.

Online verkoop en orderbeheer

Uw producten verkopen via internet: het lijkt eenvoudig en snel te realiseren. E-commerce heeft een steeds groter aandeel in het bestedingspatroon van de Nederlandse consument. Een goede webshop is echter meer dan een verzameling producten en een winkelmandje. Webtechniek ontwikkelt voor u een webshop met visie, toegespitst op uw wensen en uw producten. Desgewenst met koppelingen naar betaalsystemen, sms applicaties en ordersystemen.

Ordersystemen: MOS
Webtechniek heeft kant en klare webbased oplossingen voor uw abonnementenbeheer, uw congressen en evenementen en andere vraagstukken met betrekking tot uw orderbeheer. Het Meubel Order Systeem (MOS) is een van de beproefde ordersystemen van Webtechniek. Meubelwinkels en -ketens kunnen hiermee hun processen optimaliseren, orders registreren en voorraadbeheer stroomlijnen. Met koppelingen naar webshops en administratiesystemen is de totaaloplossing voor uw winkel binnen handbereik. Met als resultaat: grotere klanttevredenheid èn efficiency op de werkvloer.

Betalen en iDeal
Natuurlijk wilt u uw klanten het gemak van online betalen bieden. iDeal kent een uitstekende integratie in de Nederlandse markt en is daarmee uitermate geschikt om uw orders direct online te laten betalen. Maar ook geautomatiseerde incassobestanden (ClieOP) en koppelingen met Paypal kunnen wij voor u realiseren.

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren