mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?

SMS oplossingen

Webtechniek heeft een eigen SMS-module, die op verschillende manieren in te zetten is. Zo maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van de mobiele telefoon, die tenslotte tegenwoordig 24/7 aanstaat. 

Standaard beschikt Webtechniek over een aantal oplossingen die u in kunt zetten voor uw webomgeving of project:
 

SMS-verificatie
Steeds meer zaken gebeuren online. Identiteitscontrole van de gebruiker van uw webapplicatie of –systeem wordt dan ook steeds belangrijker. E-mail is vaak niet persoonlijk genoeg meer. Een sms-bericht met persoonlijke inlogcode kan dan een goede oplossing zijn om snel en eenvoudig de  identiteit van de gebruiker te controleren. Dure calculators of tokens zijn niet langer nodig, de verificatie vindt eenvoudig plaats via de mobiele telefoon.

Programma SMS-jes
Voor een soepel verloop van uw evenement, bijeenkomst of congres is communicatie met de deelnemers essentieel. Met de Webtechniek SMS-module kunt u  u voorafgaand aan of gedurende het evenement  SMS-berichten versturen aan de deelnemers. Zo informeert u hen snel en effectief  over wijzigingen of  het volgende programma onderdeel. De mogelijkheden zijn legio!

Heeft u zelf ideeën, wensen of behoeften voor het inzetten van SMS-oplossingen? Wij denken graag met u mee!

 

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren