mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?

Referentie voorbeeld Webtechniek

Maurice Jongmans is Social Media Expert bij Webtechniek in Delft. Webtechniek is sinds 2000 actief op het gebied van internettechnologie en ontwikkelt websites, webshops en applicaties voor haar klanten. Hierbij wordt zowel maatwerk geleverd als een oplossing gezocht in bestaande applicaties.

Maurice verzorgt regelmatig workshops over strategieën en concepten voor het inzetten van Social Media binnen de bedrijfscommunicatie. Deze workshop vinden plaats bij de Kamer van Koophandel in Den Haag, maar ook op De Deel in Rijswijk en afgelopen winter op de Schaatsbaan in Delft.

"Het zijn interactieve workshops met ondernemers. Social Media is een heel nieuw vakgebied en je merkt duidelijk dat veel ondernemers hier nog niet helemaal van weten wat en hoe ze dit willen toepassen" aldus Maurice

De kracht van Maurice zit hem in de vertaalslag tussen de organisatiewensen en de (technische) mogelijkheden. Heldere, duidelijke en concrete oplossingen leveren een goed inzicht in de kansen van deze nieuwe internet applicaties.

Regelmatig wordt de Nieuwsbriefmodule van Webtechniek toegepast om de klanten te informeren over nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard biedt deze module ook de mogelijkheid deze nieuwsbrief door te plaatsen naar het LinkedIN account van Maurice. Immers.. integratie van de verschillende communicatie middelen vergroot het bereik en maakt het sneller en eenvoudiger toe te passen.

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren