mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?

Congressen en evenementen

Veel online diensten zijn uitermate geschikt om uw evenementen te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. Webtechniek heeft een aantal oplossingen die direct te gebruiken zijn voor uw volgende congres of evenement.

Registratiemodule / Reserveringen
Het registeren van uw bezoekers is essentieel voor een goedgeorganiseerd evenement. De registratiemodule maakt het mogelijk om naast de standaard registraties een persoonlijke programma samen te stellen met lezingen, workshops of mini-events. Uiteraard met controle op beschikbare plaatsen. En iedereen die zich heeft geregisteerd kan dit natuurlijk direct delen met zijn netwerk op Facebook of LinkedIN. Social Media sharing made easy by Webtechniek noemen we dat.

Meer aandacht voor uw event
Om uw congres of evenement onder de aandacht te brengen kunt u natuurlijk gebruik maken van de Mailtechniek (nieuwsbrief) module. U houdt uw relaties en bezoekers snel en effectief op de hoogte van de ontwikkelingen en voorbereidingen op het evenement. Rondom het evenement kunnen ook de SMS oplossingen van Webtechniek uitkomst bieden met herinnering en programma sms-jes. Uw evenement verliep nog nooit zo gestructureerd.

 

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren