mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?
Online winkelen, maar nog wel met een wagentje

Webshop

Het online verkopen van producten en diensten groeit snel. Soms is de online verkoop een verlengstuk van een fysieke winkel, in andere gevallen vindt de verkoop alleen via een online winkel plaats. De consument koopt zijn producten steeds vaker online. Met een gebruiksvriendelijke, moderne webshop blijft u de concurrentie een stap voor.

Webtechniek kan u ondersteunen bij het realiseren van alle soorten webshops. Of u nu kleding, computers, kaartjes of online muziek verkoopt, met directe levering of reserveringen werkt, onze systemen zorgen ervoor dat de aankopen gebruikersvriendelijk en efficiënt worden afgehandeld.

Afrekenen is één van de basiseisen van een webshop. Wij hebben ruime ervaring in het koppelen van iDeal, MoneyMedic.eu en/of andere betaalproviders aan uw webshop. En als de order- en betaalgegevens vervolgens in uw administratie verwerkt moeten worden, kunnen wij ook dit automatiseren. Zo zorgen wij ervoor dat een webshop zowel u als de klant tijd èn kosten bespaart.

Nieuwe trend: social shoppen. Maak een deel van uw producten ook beschikbaar op Facebook en in Google shopping. Een extra verkoopkanaal voor uw webshop. Wij hebben de kennis en de techniek om uw webshop sociaal te maken.

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren