mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?
Uw verbinding met de wereld

Webtechniek

Web•techniek de; v -en een in Delft gevestigd bedrijf dat zich richt op webbased (online) systemen en processen. Bijvoorbeeld: websites, webshops, ordersystemen, koppelingen enz.

Geboeid door vernieuwing is Webtechniek de marktontwikkelingen steeds een aantal stappen vooruit. Het aandragen van technische oplossingen voor het internet en internet gerelateerde programma’s is inmiddels onze tweede natuur geworden.

Onder webtechniek verstaan wij alle koppelingen tussen bestaande of nieuwe informatie en het wereldwijde web. Deze koppeling ontwikkelen wij. Wilt u een eenvoudige website of wilt u er een met geavanceerd dating systeem? Met automatische incasso? Of wilt u een webshop, waar u uw producten kunt aanbieden, onder rembours of per creditcard? Of wilt u misschien een planningssysteem voor uw personeel, op verschillende locaties? Met verzuimregistratie? U vertelt wat u nodig heeft en wij ontwikkelen het voor u.

Of u nou een webshop heeft of een website over het lokale winkelcentrum: de informatie die de site verstrekt dient actueel en correct te zijn. Aanpassingen moeten dus snel doorgevoerd kunnen worden, zodat uw nieuwsberichten eerder op de website staan dan in de krant. Wij leveren het Webtechniek Beheer Systeem; een dure term voor ‘ik wil nu die teksten kunnen aanpassen terwijl de website online blijft en zonder dat ik afhankelijk ben van iemand anders”. Dat kan. 

Kortom, wij leveren websites, intranet, extranet, webshops, content management, beheer en webbased oplossingen voor uw informatieprobleem.
Heeft u al een weboplossing en wilt u de ontwikkeling of het beheer uitbesteden of elders onderbrengen? Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij met bijna alle bestaande oplossingen (verder) werken.

Meedenken is onze tweede natuur
 

 

 

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren