mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?
De mensen op de juiste plaatsen

e-HRM applicaties

E-HRM is het gebruik van webbased toepassingen bij personeelsmanagement. Webtechniek heeft veel ervaring op het gebied van HRM oplossingen en biedt verschillende webbased applicaties als Software as a Service module aan.

Beoordeling en talentmanagement
Webtechniek ontwikkelt en beheert een uitgebreid systeem voor het online beoordelen en sturen van uw medewerkers. Het systeem begeleidt leidinggevenden en medewerkers bij de beoordelingscyclus. meer informatie op www.e-progress.eu

E-learning applicaties
De e-learningapplicatie van Webtechiek maakt het mogelijk om online trainingen en vragenlijsten of testen te combineren met face-to-face afspraken en evenementen. Het combineren van e-learning met live- coaching en begeleiding en desgewenst klassikale besprekingen vergroot het kennisniveau en de betrokkenheid bij de online opleiding. Webtechniek verzorgt zelf niet de inhoudelijke inrichting van de applicatie, maar werkt samen met partijen die dit voor uw organisatie kunnen realiseren. Uiteraard kunt u ook zelf uw online trainingen ontwikkelen.

Kennismanagement
Binnen projectorganisaties gaat vaak kennis verloren. De kennismanagementmodule van Webtechniek voorziet in een centraal documentbeheer en registreert gebruikerservaringen bij documenten en processen. Zo wordt gebouwd aan een uitgebreide kennisdatabank.

Vacaturebeheer
Het Webtechniek vacaturebeheersysteem maakt het mogelijk om  vacatures van de organisatie te publiceren en geeft website bezoekers de gelegenheid online te solliciteren. Vervolgens kunt u het gehele proces van beoordelen, uitnodigen, afwijzen en aannemen structureel doorlopen. Deze taken kunnen binnen de organisatie worden verdeeld onder verschillende managers en afdelingen. Daarnaast levert de module uitgebreide managementinformatie. Het systeem is geschikt voor organisaties met minimaal 25 vacatures per jaar.

E-HRM
Webtechniek heeft een bijdrage geleverd aan het boek e-HRM van Rob van den Berg (ISBN: 987-90-430-1867-8). Dit boek met als ondertitel "Nu wordt personeelsmanagement eindelijk leuk" geeft een actueel beeld van de ontwikkelingen op het gebied van e-HRM. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in dit vakgebied. Het boek is te bestellen op www.managementboek.nl

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren