mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?
Sociaal internet: de nieuwe trend

Social media strategie

Social media kennen we inmiddels allemaal: veel Nederlanders hebben een profiel op één van de vele netwerksites. Internetgebruikers bevinden zich een belangrijk deel van hun online tijd op social media. Het kan dus voor uw bedrijf of voor uzelf erg van belang zijn om ook op deze platforms aanwezig te zijn. Hierbij kunnen wij u helpen.

Heeft u bijvoorbeeld vragen over het optimaliseren van uw LinkedIn profiel, een online advertentiecampagne via Hyves of wilt u een strategie voor uw klantcontacten via Facebook? Wij adviseren u graag. De mogelijkheden zijn eindeloos en ieder medium vraagt om een andere aanpak.

 

Webtechniek beschikt over de kennis en het specialisme om de juiste strategie voor het gebruik van social media binnen uw organisatie te bepalen. Ook verzorgen wij regelmatig workshops voor bedrijf en individu op het gebied van social media. Bijvoorbeeld in de vorm van een brede, algemene kennismaking , of een training in het optimaliseren en vindbaar maken van uw profiel op LinkedIn. Daarnaast hebben wij de techniek in huis om directe links en connecties te maken tussen uw website en de social media sites.

Klik hier voof onze flyer over Social Media strategieën (PDF)

Klik hier voor Het Social Media onderzoek 2010-2011 (PDF)

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren