mijn Webtechniek klantsysteem
Welkom bij uw Webtechniek klantsysteem.
U kunt hier inloggen voor het beheer van
uw website, e-mail en overige instellingen.

 ?
 ?
 ?
Uw website of applicatie ook beschikbaar op het strand

Mobiele applicaties

Het gebruik van mobiel internet stijgt snel. In Nederland zijn bijna 7 miljoen smartphonegebruikers vrijwel continu op internet te vinden. Mobiele apparaten als iPhones en iPads zullen in de toekomst vaker voor internet gebruikt worden dan desktop- of laptopcomputers.

De meeste websites zijn echter nog niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Vaak zijn deze te groot voor een mobiel scherm en is de werking of functionaliteit er nog niet op aangepast. Een goed werkende mobiele website wordt steeds belangrijker en is nodig om overal goed vindbaar en bereikbaar te zijn. Daarnaast bieden ook apps voor deze mobiele toegankelijkheid nieuwe kansen. Apps zijn specifieke toepassingen die gebruik maken van de mogelijkheden van het apparaat, zoals bijvoorbeeld de GPS functie of de geïntegreerde camera. Apps worden steeds populairder: per week worden in ons land zo’n 13 miljoen apps gedownload.

Webtechniek kan u ondersteunen met advies en de ontwikkeling van een mobiele variant van uw website of voor een app. Wij ontwikkelen apps voor verschillende systemen zoals iOS (iPhone en iPad), Android en Windows Mobile.

Cookie-informatie

Deze website gebruikt cookies om gegevens op te slaan om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Welke gegevens bewaren wij? Weigeren Accepteren